Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca zupa szczawiowa z dodatkiem jajek jest daniem o odświeżającym i lekko kwaśnym smaku. Jest przepyszna i sklada się z kilku składników, dlatego jej przygotowanie jest łatwe i przyjemne. ;)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Składniki
1. Ugotować bulion. Do wody wlać pół słoiczku gotowego koncentratu bulionu warzywnego. 2. Obrać i umyć ziemniaki. 3. Pokroić ziemniaki w kostkę. Usmażyć na rozgrzanej oliwie na patelni. 4. Po tym jak ziemniaki trochę zmiękną, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Posolić. 5. W czasie smażenia ziemniaków, gdy bulion się zagotuje dodać do niego szczaw i gotować. 6. Dodać do zupy ziemniaki, zagotować. Podawać z ugotowanym na twardo jajkiem, łyżką śmietany i natką. Smacznego! :)