Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Składniki
Marchew, ziemniaki i seler pokrój w drobną kostkę, cebulę posiekaj. Ser potnij w kostkę. W garnku na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę, dodaj warzywa i delikatnie przesmaż.
Następnie oprósz je mąką i cały czas mieszając dolewaj wywar. Dodaj listek laurowy i tymianek. Gotuj ok. 20 min.
Dodaj śmietanę, zagotuj i na koniec wsyp ser (uważaj, żeby zupa nie zrobiła się zbyt gęsta).
Rozlej porcje na talerze. Każdą z nich posyp posiekanym koperkiem i podawaj.Źródło: Telemax