Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa rybna z łososiem i dorszem"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Mrożone filety rozmroź (świeże tylko umyj), pokrój, skrop sokiem z cytryny. Warzywa pokrój w plastry, duś na maśle 10 minut, dolej 1,5 l wody, gotuj 30 minut.
Do wywaru dodaj kawałki ryby, wino, natkę, gotuj 10 minut. Dodaj żółtko ze śmietaną, gotuj kilka minut.
Czas: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień