Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
Rybę pokrój w kostkę, dopraw do smaku i skrop sokiem z cytryny. Ziemniaki umyj, obierz i posiekaj w dro bną kostkę. Boczek potnij w cienkie paski, a cebulę poszatkuj.
Na patelnię wrzuć masło, a następnie zeszklij na nim cebulę. Dodaj boczek i przesmaż.
Zalej wszystkie wodą i mlekiem. Dorzuć ziemniaki, dopraw jeszcze pieprzem i tymiankiem.
Gdy ziemniaki będą już miękkie, dodaj kos tkę rybną i zasmażkę.Źródło: Telemax