Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Składniki
Wyfiletuj ryby. Rybę skrop sokiem z cytryny. Oprósz solą. Warzywa zalej 2 l wody i zagotuj.
Dodaj przyprawy i trochę skórki z cytryny, gotuj 15 minut. Włóż rybę,gotuj 15 minut, wyjmij rybę.
Do wywaru włóż filety, gotuj 15 minut,wyjmij, ostudź.
Filety oczyść z ości i skóry. Rozdrobnij widelcem, dodaj namoczoną bułkę, jajko i posiekaną natkę. Wyrób, przypraw.
Z rybnej masy formuj pulpeciki, włóż je do gorącego wywaru i gotuj 5 minut. Dopraw zupę.