Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby co pod ręką, to do gara, jednak długo myśleliśmy jakie smaki dodać do pomidorów. Wyszło bardzo smaczne połączenie.
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 61
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 107
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 61
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 107
Składniki
Warzywa obieramy kroimy jak lubimy. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy posiekaną cebulę, chwilę szklimy, dodajemy mięso, które smażąc, rozdrabiamy szpatułką. Wrzucamy warzywa, bez papryki, dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Zalewamy gorącym bulionem, wlewamy pomidory z zalewą oraz fasolę i groszek z zalewami. Gotujemy przez kwadrans, wrzucamy pokrojoną paprykę. Gotujemy pod przykryciem przez 10 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.