Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35910
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 152
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 309
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35910
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 152
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 309
Składniki
1. mięso umyć, pokroic w kostkę, zalać wodą, gotować ma małym ogniu, 2. warzywa obrac, marchew i selera pokroic w paski, pora w plastry a ziemniaki w kostkę, gdy mięso zmięknie dodać warzywa, sól i listek laurowy, gotować, 3. czosnek i cebule pokroić, poddusić na oleju, dodać pokrojoną paprykę, dusic chwile razem, dodać do zupy, dołożyć też koncentrat pomidorowy, 4. gdy mięso i warzywa bedą miękkie, zupę zaprawić śmietaną, dodać majeranek, doprawić solą i pieprzem