Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szybka i zawsze smaczna. To jest moje gotowanie u teściowej, smakowało.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Bulion gotować ok. 15 minut z pokrojoną marchewką, pietruszką, bazylią. Koncentrat pomidorowy wymieszać z mąką, dodać kilka łyżek gorącego bulionu. Dobrze wymieszać i przelać do bulionu. Doprawić cukrem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Gotować kilka minut. Podawać z ugotowanymi tortellini i natką pietruszki.