Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , najsmaczniejsza pomidorowa na żeberkach
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Do garnka wlewamy wodę ,wkładamy żeberka .liść laurowy ,ziele angielskie i gotujemy wywar (wywar gdy się wygotuje trzeba go uzupełnić do podanej obiętości ) w połowie gotowania wrzucamy warzywa i sypiemy ryż.Gotujemy aż ryż będzie miękki (20 minut)dodajemy koncentrat i wszystkie przyprawy Zupy nie zagęszczamy (ryż gotując w wywarze czyni zupę wystarczająco gęstą )można ,dodać śmietany ale to już według uznania