Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad aromatyczna, prosta do przygotowania zupa z pomidorową z dodatkiem ryżu, daj się skusić.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
1. Cebulę, selera obieram i blenduję blenderem. Następnie rozpuszczam masło w garnku, dodaję warzywa i podsmażam. Podlewam wodą, dodaję kostkę rosołową, wsypuję ryż i gotuję około 10 minut. 2. Następnie dodaję przecier pomidorowy, doprawiam solą, pieprzem, cukrem oraz wsypuję zioła. Chwilkę gotuję i podaję
3. Smacznego.