Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna zupa pomidorowa z ryżem, można również podawać z ulubionym makaronem.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Udka opłukać, włożyć do garnka i zagotować, zebrać szumowiny, dodać pokrojoną włoszczyznę oraz przyprawy gotować około 20 minut. Ryż opłukać dodać do zupy, następnie stopniowo dodając przecier pomidorowy. Gotować do miękkości mięsa i ryżu. Na koniec dodaj śmietanę według własnego uznania.