Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koniec nudy, choć schemat „po niedzielnym rosole, pomidorówka w poniedziałek” bardzo nam się podoba. Polacy przez dziesiątki lat stosują metodę, teraz „odkrytą” Zero Waste. Brawo My :P
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Rosół został. Zwykły, drobiowy. Marchewki również zostały. Kiełbasę kroimy w talarki, ziemniaki w kostkę. Smażymy na rozgrzanym oleju. Zalewamy rosołem, gotujemy 15 minut, dodajemy zasmażkę pomidorową. Na patelni roztapiamy masło, dodajemy koncentrat pomidorowy, paprykę oraz mąkę. Smażymy przez chwilę, rozrabiamy w chochli rosołu, dodajemy do całości, przekładamy pokrojone marchewki. Zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.