Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca. Warto jeść ciecierzycę ze względu na jej właściwości dobroczynne - zachęcam to poszukania artykułów na ten temat w Internecie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 87
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 87
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i siekamy. Do garnka wlewamy trochę oliwy. Dodajemy kminek i kolendrę i podsmażamy, uważając przy tym, by się nie przypaliły. Po chwili dodajemy cebulę z czosnkiem i smażymy do czasu, aż się zeszklą. Do cebuli dodajemy pomidory, koncentrat i bulion. Całość mieszamy i gotujemy przez około 10 minut na małym ogniu. Następnie dodajemy odsączoną z zalewy cieciorkę. Doprawiamy chilli, solą i pieprzem oraz odrobiną cukru, gotujemy jeszcze chwilę i podajemy.