Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja zawiera ok 234kcal
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 193
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 193
Składniki
Cebulę posiekaj, łodygi selera pokrój na plasterki. smaż w garnku na rozgrzanej oliwie ok 10 minut. dodaj kmin, przesmaż. Wlej do garnka bulion i wsyp osączoną cieciorkę. gotuj 10 minut Wlej passatem i gotuj 5 minut. Na koniec dodaj skórkę otartą z połowy cytryny i dopraw. Podawaj z połówkami pomidorków