Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA ZUPA O INTENSYWNYM SMAKU I AROMACIE POMIDORÓW. JEST GĘSTA, DLATEGO MOŻNA ZAJADAĆ SIĘ NIĄ ZARÓWNO SOLO, JAK I Z WSZELKIMI RODZAJAMI MAKARONÓW, KLUSECZEK, CZY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 827
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 827
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Pomidory, marchew, cebulę, czosnek zmiksować.
Przełożyć do garnka, a następnie zalać wodą i zagotować.
Dodać przecier pomidorowy, kostki rosołowe, masło, cukier, przyprawę uniwersalną do potraw, melisę lub bazylię i gotować na wolnym ogniu ok 25 min.
Po ugotowaniu dodać śmietankę oraz drobno posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego!