Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
15 minut i bardzo sycąca zupa ląduje na stole. Klasyczne zestawieni pomidorów i mozarelli smakuje wyśmienicie :) Włoskie smaki z powodzeniem uciszają marudzenie dzieci o pizzę :) Sposób na kwietniową zupę, kiedy stare warzywa są już takie sobie a czekamy na nowalijki.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 131
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 131
Składniki
Woda, włoszczyzna, garnek, gaz :) - gotowanie 10-12 minut to pierwszy błyskawiczny etap. Uwaga na zakupy - czytam etykiety i udało mi się kupić w miarę zdrową opcję - warzywa mrożone tuż po zebraniu:)
Pod koniec gotowania dodaję przecier z DomowejPiwniczki. Jeśli do kwietnia mi go nie wystarcza, korzystam z gotowej passaty w butelece (skład pomidory i sól). Po zagotowaniu podaję w miseczkach - tak lubimy :) Mozarellę podaję obok, bo każdy z domowników ma inne poczucie sytości. Dodany do gorącej zupy ser mięknie, rozpływa się w ustach :)