Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna w przygotowaniu zupa pomidorowa z ryżem i prażonym słonecznikiem.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 98
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 52
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 140
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 98
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 52
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 140
Składniki
Słonecznik uprażyć na suchej patelni często mieszając, aby się nie przypalił.
Sok pomidorowy i wodę zagotować.
Dodać ryż i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Dodać cukier, uprażony słonecznik oraz sól do smaku i pozostawić pod przykryciem na około 15 minut, aż ryż zmięknie.
Przed podaniem można posypać natką pietruszki.