Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Włoszczyznę wraz z skrzydełkami gotujemy uzyskując pyszny wywar. W między czasie pomidory obieramy ze skóry, kroimy na ćwiartki usuwając gniazda nasienne. Mięsko wyciągamy, obieramy dajemy do zupy. Włoszczyznę wraz z pomidorkami blendujemy - dodajemy do zupy. Całość gotujemy przyprawiamy do smaku . Podajemy z kleksem śmietany lub gęstego jogurtu. Smakuje zarówno z ryżem jak i makaronem świderki. Smacznego !