Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
1. W garnku zagotować ok. 1l wody z połową kostki rosołowej i pieprzem. 2. Pokrojoną drobno marchewkę, pora oraz pokrzywę podsmażyć na oleju, a następnie dodać do gotującego się wywaru. 3.Gotować około 5min, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki i gotować kolejne 10-15min. Na koniec dodać ocet jabłkowy.