Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziła Ci się klasyczna zupa pieczarkowa koniecznie musisz wypróbować tą pieczarkową z ziemniakami.
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 26
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23696
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20268
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 26
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23696
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20268
Składniki
Cebule pokrojoną w kostkę smażymy na łyżce masła następnie dodajemy większość pokorojonych pieczarek w plasterki i warzywa starte na tartce oraz starty ząbek czosnku. Dusimy chwilę następnie dodajemy ziemniaki zalewamy bulionem i wodą doprawiamy do smaku jeśli trzeba. Pozostałe pieczarki smażymy na łyżce masła doprawiamy tyminkiem i dodajemy na sam koniec jak ziemniaki będą miękkie. Zalewamy śmietana i wrzucamy pietruszkę.