Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli jesteście zwolennikami zup to serdecznie zapraszam po przepis
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać kości na zupę oraz pokrojone warzywa, ziela i liście laurowe oraz przyprawę uniwersalną gotować do miękkości mięsa na kościach po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę
Gdy ziemniaki są miękkie dodać podsmażone na maśle pieczarki a następnie dodać pokrojoną natkę pietruszki oraz koper wlać rozrobioną śmietanę z cukrem i gorącym wywarem z zupy lekko zagotować i zdjąć z ognia. Cały dokładny przepis znajduje się na moim blogu