Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pyszna klasyka - zupa pieczarkowa z makaronem. To jedno z dań, które zawsze mnie zachwyca, pomimo prostoty składników i wykonania.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 244
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 173
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 244
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 173
Składniki
Pieczarki oraz marchew obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do gotującego się bulionu, doprawiamy solą, pieprzem i pieprzem ziołowym. Gotujemy około 15 minut. Po tym czasie dodajemy makaron i gotujemy, aż zmięknie. Na koniec dodajemy śmietanę. Najlepiej do śmietany dodać trochę gorącej zupy, wymieszać i wlać do garnka. W razie potrzeby doprawiamy do smaku.