Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna zupa. Jest jedną z moich ulubionych.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Pieczarki obrać i pokroić w talarki. Cebule pokroić na cząstki. Pieczarki i cebule zeszklić na oleju.
2-5 - 3 litry wody zagotować. Dodać przyprawy i pieczarki z cebulą. Gotować około 10 min. Wyłączyć gaz i doprawić sokiem z cytryny.
W drugim garnku w (osolonej wodzie z łyżką oleju) ugotować makaron al dente. Gotować około 10 min. Odcedzić.
Na talerze nakładać najpierw porcję makaronu, a następnie nalewać zupę.