Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 186
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 186
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę.Pieczarki umyj i pokrój w plasterki.
Do gotującego bulionu wrzuć pokrojone pieczarki i gotuj.
Cebulę podsmaż na maśle i dorzuć do zupy.
Przypraw solą, pieprzem, sosem sojowym i tymiankiem. Gotuj 40 minut
Zdejmij zupę z ognia i odstaw do ostygnięcia. W rondelku podgrzej śmietankę i serek z 5 łyżkami zupy. Potem wlej całość do garnka z zupą i podgrzej.
Gotuj makaron.
Podawaj ze świderkami i tymiankiem.