Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Składniki
Kukurydzę osącz z zalewy, cebulę i czosnek posiekaj, seler obierz i zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Papryki oczyść z gniazd nasiennych, drobno pokrój.
Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę i czosnek, dodaj pozostałe warzywa, chwilę podsmaż, oprósz mąką.
Dolej wodę, przecier oraz mleko, dosyp przyprawy, doprowadź do wrzenia i gotuj.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 170. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax