Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was nowy przepis na zupę może wam się spodoba a może nie decyzja należy do was mimo to zostawiam przepis
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać kości żeberkowe oraz suszoną włoszczyznę i przyprawę uniwersalną, gotować do miękkości mięsa na kościach. Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz pokrojone liście pora i selera, gotować do miękkości ziemniaków
Jak już ziemniaki są miękkie dodać ziela oraz liść laurowy a następnie starte ogórki z sokiem oraz buraczki, gotować na wolnym ogniu do miękkości ogórków
Do całości jak ogórki są już miękkie wlać przygotowaną śmietanę z cukrem, energicznie zamieszać lekko zagotować a na koniec dodać suszony koper. zamieszać i zdjąć z ognia