Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to potrawa z niskim indeksem glikemicznym polecana dla cukrzyków.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 569
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 569
Składniki
Włoszczyznę oraz kalarepę pokroić w kostkę. Pora pokroić w pół krążki a cebule w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie przez 2 minuty. Posolić i posypać pieprzem. Dodać warzywa, chwilę podsmażyć, zalać bulionem , dodać przyprawy i gotować przez 20 minut.
Następnie dodać starte ogórki wraz z powstałym sokiem i gotować jeszcze przez 10 minut. Podawać posypaną posiekanym koperkiem.