Zupa Neapolitańska

Zupa Neapolitańska
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Adam_Ela
Pożywna zupa niestety kaloryczna :-)

Składniki

  • włoszczyzna mrożona Hortex, 1 op
  • serki topione np:Gouda,Ementaler,Tylżycki...., 6szt
  • Kostki rosołowe lub korpus drobiowy
  • makaron, 1op

Przygotowanie

  1. Włoszczyznę mrożoną przysmażamy na patelni. W garnku (3litry wody) zagotować wodę z kostkami rosołowymi ,solą i vegetą. Dodać włoszczyzne z patelni. Na tej samej pateln,dolać troszkę wody i rozpuszczać serki do jednolitej konsystencji po czym wlac do garnka. Całość zagotować, podawać z makaronem. Smacznego

Składniki
  • włoszczyzna mrożona Hortex, 1 op
  • serki topione np:Gouda,Ementaler,Tylżycki...., 6szt
  • Kostki rosołowe lub korpus drobiowy
  • makaron, 1op
Składniki