Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pieczarkowa o bogatym smaku i aromacie, który uzyskamy dzięki podsmażeniu pieczarek na suchej patelni.
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 26
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 163
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 26
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 163
Składniki
Oczyszczone pieczarki, kroję w plastry. Obsmażam na suchej patelni, aż odparuje sok, a pieczarki mocno się przyrumienią. Pieczarki lekko skrapiam sokiem cytrynowym. Obrane ziemniaki kroję w kostkę, a marchew w plasterki. Do garnka wlewam bulion, wkładam warzywa i pieczarki. Gotuję do miękkości warzyw. Pod koniec gotowania doprawiam do smaku solą, pieprzem i tymiankiem. Zupę podaję posypaną natką pietruszki.