Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa na lato z młodych warzyw"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 571
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 571
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Składniki
Marchew, ziemniaki i seler obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową umyj i przetnij na pół.
Umieść warzywa w garnku z wodą. Dodaj przepłukany groszek i ciecierzycę.
Całość doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj do miękkości składników. Wtedy połącz śmietanę z odrobiną wywaru i dolej do garnka.
Gotową zupę dopraw solą oraz pieprzem, wymieszaj i rozlej do talerzy. Każdą porcję posyp natką pietruszki.
<strong>Przepis nadesłała: Kinga Marciniak-Łyda</strong>Źródło: Kurier TV