Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna i smaczna zupa dla ciężko pracujących.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Na patelni rozgrzać masło, wrzucić pokrojoną w krążki cebulę i ćwiartki jabłek. Dodać kaszankę i razem zrumienić ze wszystkich stron. Połączyć z kawałkami brzoskwini, żurawiną, skropić sokiem z cytryny, przyprawić do smaku. Podlać kilkoma łyżkami soku z brzoskwiń i smażyć przez 5 minut(owoce staną się twarde nie rozgotowane.