Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa musztardowa"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Zalej kości wodą, dodaj przyprawy, kostkę rosołową i ugotuj wywar. Pokrój boczek z cebulką i podsmaż. Dodaj pokrojone ziemniaki, marchewkę. Smaż chwilę. Włóż do wywaru. Dodaj czosnek, musztardę. Ugotuj.
Zrób zasmażkę z mąki i smalcu. Rozprowadź wodą, wlej do zupy. Zagotuj, jeszcze raz przypraw.
czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie