Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby zupa ale taka treściwa, z kawałkiem chleba może zastąpić cały obiad
Szybka i smaczna
Odsłon: 13540
Polecam.
Odsłon: 76
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2029
Szybka i smaczna
Odsłon: 13540
Polecam.
Odsłon: 76
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2029
Składniki
1. mięso wymieszać z cebulą, jajkiem i bułką tartą, doprawić do smaku solą i pieprzem, uformować małe pulpeciki, 2. zagotować bulion, wkładać pulpety partiami, gotować ok 5 min, wyjąć z zupy, 3. do garnka z bulionem wlać passatę, dodać pokrojone, obrane ze skórki pomidory oraz pokrojoną fasolkę szparagową, gotować ok 15 min, dodać fasolę i kukurydzę z puszki, gotować chwilę, doprawić sosem sojowym i papryką, dodać pulpety, zagotować, smacznego