Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Wlej sok pomidorowy do garnka na małym ogniu, dodaj łyżeczkę Vegety, łyżeczkę oregano, natki pietruszki i kolendry, paczkę papryki słodkiej mielonej (20g), pieprz, pieprz ziołowy i pieprz cayenne do smaku
Usmaż mięso (jeśli masz to z cebulą i czosnkiem) na oleju czosnkowy, po usmażeniu wrzuć do garnka razem z kukurydzą i fasolą, gotuj 10 minut