Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10994
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10994
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Składniki
Cebulę i czosnek zeszklić na oliwie, dodać mięso mielone i smażyć.
Dodać koncentrat pomidorowy, wymieszać i chwilę smażyć, po czym wlać bulion. Gotować do chwili, aż mięso będzie miękkie.
Dodać fasolę, kukurydzę oraz papryczkę chili, wymieszać i gotować razem około 15 minut.
Dodać majeranek i doprawić do smaku solą i pieprzem.