Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowa i bardzo delikatna zupa-krem. Bardzo łatwa w przygotowaniu.
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 53
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 53
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 597
Składniki
Warzywa obrać, umyć i pokroić w talarki. Zalać wodą o.1litr. Gotować do miękkości. Z pomarańczy wycisnąć sok. Ugotowane warzywa zmiksować dokładnie. Dodać sok, wymieszać. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem,ponownie wymieszać. Gotowy krem podawać na ciepło z grzankami lub grahamką.