Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i oryginalna w smaku a przy tym łatwa i tania w wykonaniu, szczególnie wtedy gdy kurki nazbieramy sami.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 28
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 886
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 318
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 28
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 886
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 318
Składniki
Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na maśle. Cebulę i czosnek obierz. Cebulę pokrój w kostkę a czosnek w cienkie plasterki. Dodaj do boczku. Kurki oczyść, opłucz pod bieżącą wodą. Większe grzyby pokrój na mniejsze kawałki. Grzyby dodaj do warzyw i boczku. Podsmażaj przez 10 minut. Oprósz mąką. Krótko przesmaż. Zawartość patelni włóż do garnka. Zalej bulionem. Gotuj na małym ogniu przez pół godziny. Zupę zabiel śmietaną. Dopraw do smaku solą, pieprzem. Przed podaniem zupę można posypać posiekaną natką pietruszki.