Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy nie za bardzo przepadają za pietruszką, będzie to miła niespodzianka. Smaczna, lekko słodkawa zupa krem, sprawdzi się w te zimowe dni.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 364
Polecam.
Odsłon: 791
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 456
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 364
Polecam.
Odsłon: 791
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 456
Składniki
Pietruszki obieramy i kroimy na plasterki, podsmażamy na oleju przez kilka minut. Gruszkę obieramy, usuwamy gniazda nasienne, kroimy w ćwiartki, dodajemy do pietruszki. Smażymy razem 5 minut. Zalewamy bulionem, dodajemy skórkę z cytryny, gotujemy 15-20 min. Zupę miksujemy na gładko, do smaku doprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Podajemy z posiekaną trybulą i posiekanymi migdałami.