Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca zupa kem - idealna na chłodne jesienne dni.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 29
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 104
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 29
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 104
Składniki
Dynię kroimy w kawałki. Skrapiamy odrobiną oliwy i pieczemy aż zmięknie.
Do gotującej się wody wrzucamy seler i marchewkę. Gdy lekko zmiękną dodajemy pieczoną dynię.
Gdy warzywa zmiękną blendujemy całość z dodatkiem oliwy z oliwek i sera fety. Dodajemy sól, pieprz, tymianek.
Posypujemy siekaną bazylią i orzechami nerkowca.