Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z pieczarek to jeden z najpyszniejszych kremowych zup. Podana z naleśnikowymi ślimakami oraz śmietanką smakuje wyśmienicie.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9069
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 207
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9069
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 207
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Składniki
Pieczarki kroimy plasterki a cebulę w piórka. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.
Na masełku podsmażamy pieczarki i cebulę. Następnie przekładamy je do garnka. Dodajemy bulion, ziemniaki oraz przyprawy. Gotujemy przez 50 minut.
Zupę blendujemy na gładki krem. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Podaję ją z naleśnikowymi ślimaczkami, śmietanką i natką pietruszki. Gotowe… Smacznego