Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna zupa dla wielbicieli pieczarek i bezmięsnych potraw.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Składniki
Pieczarki myjemy ,osuszamy i kroimy na 4 części. Razem z posiekaną cebulą ,dusimy na maśle. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Zalewamy wodą ,dodajemy posiekane liście lubczyku i gotujemy. Zupę miksujemy ,dodajemy śmietanę i podgrzewamy kilka minut ( nie zagotowujemy). Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z grzankami lub z paluchami chlebowymi.