Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, latwa, pyszna...
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 161
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 299
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1077
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 26
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1521
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 161
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 299
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1077
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 26
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1521
Składniki
kalafir podziel na czastki, umyj bardzo dokladnie, do garnaka z woda wrzuc kalafior, dodaj kostke rosolowa i przyprawy,kiedy sie ugotuje zmiksuj i dodaj lyzke masla, jezeli lubisz dodaj lyzke smietany i odrobine kopru i gotowe, mozna pic, mozna jesc z grzankami -smacznego- jezeli chcesz ja zrobic z brolula proponuja go ugotowac na parze , nie traci ani koloru,ani wlasciwosci, tyle ze gotujesz go na parze na bazie wody z kostka rosolowa-polecam