Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 968
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 129
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 88
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 21
Polecam.
Odsłon: 968
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 129
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 88
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 21
Składniki
Na bulionie ugotować pierś.Osobno ugotować brokuł odcedzić.Na łyżce masła udusić cebulę.Ugotowaną pierś wyjąć z bulionu,wystudzić pokroić w kostkę.Brokuła,cebulę serki,bulion zmiksować blenderem,zagotować doprawić dodać pokrojoną pierś,posypać grzankami.