Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa krem z boczkiem i selerem"
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Składniki
Seler i ziemniaki obierz, pokrój. Do garnka wrzuć masło, dodaj seler, podsmaż, mieszając. Zalej litrem wrzątku, dodaj ziemniaki, przyprawy. Duś 20 minut.
Jabłka upraż na na suchej patelni, dodaj pod koniec gotowania zupy. Zupę zmiksuj, ogórek zetrzyj na tarce. Wlej śmietanę z mąką. Zagotuj. Na suchej patelni usmaż plasterki boczku. Zupę podawaj z boczkiem.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień