Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4621
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 865
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4621
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 865
Składniki
Cebule pokroić w piórka, poddusić. Dodać bulion i wino, doprawić, solą, pieprzem i odrobiną startej gałki muszkatołowej. Gotować ok 20 min. Bagietkę pokroić na kromki, posmarować masłem i zrumienić w piekarniku. Po wyjęciu grzanek, natrzeć je czosnkiem. Nakładać po dwie grzanki na talerz zupy, posypać startym ementalerem, po czym włożyć do piekarnika na tak długo, aby ser się stopił.