Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe kluseczki najlepsze.
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 70
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2276
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 270
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1628
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 70
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2276
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 270
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1628
Składniki
Wykonanie: Wywar zagotować z połową posiekanego koperku. Z podanych składników przygotować lane ciasto, kłaść łyżką kluseczki na gotujący się wywar. Gotować powoli przez 15 minut, doprawić masłem i śmietaną wymieszaną z mąką. Rozlać na talerze i posypać resztą koperku.