Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sycąca zupa z tzw wkładką. Gdy zostanie nam rosół (po niedzieli:)) Robię ją kiedy mam ochotę na lekki jednodaniowy obiad.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
W rosole ugotować marchewkę i pietruszkę startą na dużych oczkach. Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy będą prawie ugotowane dodać poszatkowaną kapustę i gotować do miękkości kapusty od czasu do czasu mieszając. Na koniec dodać kawałki mięsa z rosołu i natkę pietruszki. doprawić solą i pieprzem.
Smacznego!!!