Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
WERSJA Z ZIEMNIAKAMI I MARCHEWKĄ Należy pamiętać aby śmietana była w temperaturze pokojowej.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6911
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 155
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 336
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6911
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 155
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 336
Składniki
1. Ziemniaki i marchewkę należy pokroić 2. Gdy bulion zacznie się gotować to wrzucić warzywa. 3. Gotować pod przykryciem 4. Dodać śmietanę i przyprawy 5. Na końcu posypać koperkiem Dokładny szczegóły krok po kroku znajdziecie w załączonym filmie :)