Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa jest bardzo aromatyczna, pożywna ale nie ciężka, zachęcam
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9307
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9307
Składniki
1. mięso opłukać, pokroić w kostkę, zalać wodą, gotować, jak zmięknie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, marchew, selera, cebule i czosnek, dodać sól i liść laurowy, wlać passatę, 2. jak składniki zmiękną dodać pokrojone pieczarki, paprykę i cukinię 3. zupy nie zagęszczamy mąką, jest zagęszczoną passatą, dodajemy oregano, tymianek i paprykę ostrą, smacznego