Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa z pulpecikami rybnymi"
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 207
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 526
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 207
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 526
Składniki
Włoszczyznę i ziemniaki obierz, umyj, włóż do garnka.Dodaj liść laurowy, ziele angielskie. Zalej 1,5 l wody, gotuj 20 minut.
Rybę zmiel. Dodaj jajko, namoczoną i odciśniętą kajzerkę, cebulę, natkę, sól, pieprz. Wymieszaj, uformuj kulki, obtocz w mące. Podsmaż. 3. Pulpety przełóż do wywaru.Dodaj sparzoną i posiekaną paprykę. Gotuj jeszcze 20 minut. Podawaj posypaną natką.
Czas: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień